Predstavujeme vám mladého cukrára z Vrábeľ, Karola Tarra. V tomto príspevku vám približujeme jeho firemnú politiku aj výrobky.
Vo svojej firme KAROL TARR torty a zákusky vyrába tradičné a moderné zákusky, torty, trvanlivé pečivo, klasické koláče, čokoládové a nečokoládové cukrovinky.

 

EMAIL: karoltarrml@gmail.com
TEL: 0915 441 431

Súčasný trh ponúka široký sortiment moderných surovín a ingrediencií pre cukrársku výrobu. Karolovou filozofiou je pripravovať výrobky hlavne z prvotriednych základných surovín ako sú maslo, smotana, čerstvé vajcia, ovocie i kvalitná čokoláda. Prioritou je zaujať zákazníkov nielen kvalitnou odbornou prácou, ale aj vyváženou chuťou a celkovou textúrou dezertu. Niekedy, hlavne pri úprave, tvorbe a zostavovaní nových receptúr si pripomína overené pravidlo, že menej je niekedy viac. Dôležité je uspokojiť chuťové poháriky zákazníkov a vyvolať po degustácii v nich príjemný pocit.

Inšpiráciou pre vytvorenie, či vyskúšanie si nových receptúr je snaha napodobniť prácu niektorých slávnych šéfcukrárov. S rešpektom a úctou k tomuto vznešenému povolaniu má potrebu posúvať sa v cukrárskej profesii stále vpred. Sústavne sa zaujíma o odborné novinky z oblasti surovín, technológií aj strojných zariadení. Karol je cukrár celou dušou a nechýba mu odhodlanie zdokonalovať sa vo vedomostiach a zručnostiach, ktorými by mal šikovný cukrár disponovať.

Zodpovedným prístupom k práci vyrába pre zákazníkov vysoko kvalitné a čerstvé výrobky.
Jeho sladkosti sú súčasťou rodinných i firemných osláv, candy barov alebo sweet barov. Pretože má vo svojom portfóliu širokú škálu výrobkov stáli zákazníci si nevedia svadby, krstiny, prijímania, birmovky, oslavy životných jubileí, veľkonočných i vianočných sviatkov predstaviť bez jeho dezertov.

Pre spríjemnenie všedných dní majú zákazníci možnosť zakúpiť si jeho výrobky v úzkej sieti obchodov a cukrární.
Sladkosti pripravuje sám, objednávky sa snaží vyrobiť najlepšie ako vie a pripraviť k distribúcii. Preto je vhodné realizovať objednávky s určitým časovým predstihom. Pri zostavovaní objednávky rád všetkým zákazníkom poradí a pomôže s výberom. Po dohode objednávku dovezie a často pri krájaní svadobnej torty pomôže novomanželom po nakrojení torty dokrájať porcie pre svadobčanov.
Karol sa rád venuje aj cukrárskej artistike. Pri vytváraní skulptúr z čokolády a vareného karamelu svojim spôsobom relaxuje. K tejto oblasti sa priblížil pri príprave a tréningu na súťaže, kde umelecké dielo bolo jednou z povinných disciplín. Ani zdobenie medovníkov nie je pre neho problém.

V akejkoľvek disciplíne cukrárskej profesie sa snaží svoje úsilie premeniť na kvalitné výrobky a ich kvalitu ako aj svoju profesionalitu neustále zvyšovať. Chce svojimi výrobkami spríjemniť zákazníkom výnimočné momenty ich životov a zároveň im sprostredkovať nezabudnuteľný gastronomický zážitok.
Je vďačný za každú objednávku, váži si pripomienky od zákazníkov, víta všetky inšpirácie, pretože tieto informácie sú prejavom dôvery a sú pre jeho odborný rast neoceniteľné. Cieľom všetkého snaženia je spokojný zákazník.
Karolovu prácu si môžete pozrieť na sociálnych sieťach……..